sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Viikon marttaismi

"Kun tiskaa ulkona helteessä, voi aivan hyvin käydä välillä laittamassa raparperi-omenahillokkeet tulelle eikä pesuvesi jäähdy sillä välillä!" Ooh! Taidan aloittaa uuden niksinurkan. Tai sitten en. Jos meikäläisen niksit on jatkossakin tätä luokkaa niin niillä on lähinnä huumoriarvoa. Arvoa kyllä sekin. Päättelee hän.
Tänään ollaan touhuttu oikein kunnolla, sillä välin kun minä siivosin tuvan ja tiskasin ja keittelin hilloa vaniljäjäätelön kaveriksi, maalasi siippa yhden ulkoseinän!
Jeps! Olemme aloittaneet tuvan ulkomaalauksen, tänään tämä työnjako on mennyt siten, että siippa maalaa ja minä hoidan sinttiä ja teen muita hommia. Huomenna voitaisiin vaihtaa vuoroa.

Uusi väri olikin aivan sattumoisin aivan sama kuin vanha väri! Miten voi kaikista punaisen sävyistä valita TÄSMÄLLEEN saman sävyn kuin vanha? Häh, mitä ihmettä? Millä häviävän pienellä todennäköisyydellä näin käy? Ja tästäpä nousee vielä tärkeämpi kysymys esille, miksi emme ole vieläkään voittaneet lotossa?

2 kommenttia:

 1. Moi taas!

  Tänään oli muistaakseni päivä että pientakivaa-osoite vapautuisi (tai sitten laskin väärin :D) mutta ei vielä ainakaan näytä toimivan.. pitääköhän siun tehdä vielä jotain jotta vapautuisi?

  Kiitos jo etukäteen :)

  Roosa ja Petra

  VastaaPoista
 2. Moikka, mitä ihmettä? Mä tuossa päivällä laitoinkin teille viestiä, että päivät ovat täynnä ja osoitteen siis pitäisi olla napattavissa. Mulla se ei ainakaan enää näy, että mikähän ihme siinä vielä kiikastaa? Onpa tosi outoa! Toivottavasti kukaan ei ole sitä taas ehtinyt napata. Eikainytsentään. Kertokaahan saatteko sen toimimaan!

  VastaaPoista