lauantai 16. heinäkuuta 2011

Keskeneräisyyksien villa Raimo


Sadesäät ovat nyt totaalisesti sekoittaneet urakkamme. Ilman kosteuden huidellessa näissä lukemissa on turha yrittää maalata ulkoseiniä. Voi räähkä. Eihän tässä muuta, mutta kun Ylen paikallisuutiset tulevat tiistaina kuvaamaan jotain lyhyttä uutispätkää siitä kuinka lapsiperheet ovat löytäneet nämä siirtolapuutarhat. Me ja toinen perhe patsastellaan jutussa haastateltavina. Noelisiis haluaisin saada palstan tiptop-kuntoon siihen mennessä. Hirveä rikkaruohosavottakin pitäisi saada riipaistua itsestä irti, ei olla liiemmilti sitä puoltakaan tässä harrasteltu. Myönnetään. Oikein en ole jaksanut mitään ompelustöitäkään nyt tehdä ja pikkuinen yöpöytäkin on joutunut odottamaan hiontavälineiden päivitystä. Kävin ostamassa "hiomahiiren" sillä tuo tasohiomakone ei ole kaikista näppärin vekotin pieniin nurkkiin ja koloihin. Eilen uutta hiomahiirtä testailtaessa kävi siten ilmi, että siinä oli peijooni brittipistoke. Soitin myyntipaikkaan ja kerroin kuinka on käynyt, ja sen sijaan, että myyjä olisi kanssani hämmästellyt, että jessus, mites se on mahdollista, totesi mies puhelimessa "ei, taasko meille on tullut vääriä..." Jaha, ei siis ensimmäinen kerta... Huoh, asiakkaan kannalta tosi kivaa tällainen, eikun mars takaisin kauppaan vaihtamaan vekotinta. En siis myöskään vieläkään jatka yöpöydän kunnostusprojektia.


Ainoa mitä olen saanut melkein tehtyä loppuun on sintin pöllöperhe. Ostin Tate Modernista söpön itseommeltavan sorminukkepöllöparven ja menestyksekkäästi olen 3/4 pöllöä ommellut sintille pehmoiksi. Iso pöllö odottaa herneitä sisuksiinsa. Pikkupöllöset saivat vanulevytäytteet.
Mikään ihan valtava menestystarina pöllöset eivät tähän mennessä ole olleet. Sintti on niitä hetken kohteliaasti järsinyt ja siirtynyt sitten työstämään halkolaatikon sisältöä.
Oh well...
Pikkuapulainen auttaa ompelemaan...
Siippa parhaansa mukaan viihdyttää sinttiä äitinsä askartelemilla pöllösillä. Noh, poika, yritäs nyt vähän innostua, ihan vaan vähän. Edes kohteliaisuudesta. Joohan?
Mmmh, niin, pitäisi saada nyt tehtyä ne suojukset näiden kuistin hyllyjen eteen. On niin sopivasti sintin korkeudella kaikenlaista kiinnostavaa tavaraa kuten esim. esittelyssä oleva sytytin...

1 kommentti:

  1. Meillä kans tuntuu lelut kiinnostavan kaikista vähiten poikaa... Kaikista mielenkiintoisinta olisi leikkiä vain kaikilla kielletyillä tavaroilla kuten sähköpiuhoilla, latureilla, läppärillä, iPadilla, kuulakärkikynät jne. Pehmolelut on meillä ihan passé! :/ Mutta pöllöt on mageita, ehkä poika vielä niistä kiinnostuu isompana.

    VastaaPoista