torstai 23. kesäkuuta 2011

Kovat kuin kirkonpenkit -finaalijakso!

Kovat kuin kirkonpenkit saagan finaalijakso antoi odotuttaa itseään muutaman kuukauden, mutta nyt Vaasan läheltä Molpesta ostetut kirpparituolit ovat saaneet uudet päälliset. Edellisessä jaksossa näpertelin Kela-pakkauksen vauvanpatjasta sekä vanulevystä uudet ahteriystävällisemmät täytteet tuoleihin. Tuolloin enteellisesti vitsailin, että saa nähdä minä vuonna saan aikaiseksi myös uudet päälliset niihin. Toisen tuolin päällisen sain kuin sainkin niihin samoihin aikoihin tehtyä, mutta tuo toinen tuoli onkin sitten saanut odottaa pelkässä vanukuoressaan hyvän tovin.


Se mikä tässä nyt oikeasti viivästytti toimintaa oli päätös tehdä päällisistä irroitettavat. Homma oli vähintäänkin kuttumainen ja tarranauhoilla ynnä muilla leikkimisen riemu hyytyi yhteen tuoliin. Toisen tuolin päällystäminen jäi odottamaan - ei niinkään inspiraatiota - kuin velvollisuuden tunnetta... No tulihan se sieltä, mutta koska ompelukone on mökillä, naksautin päällisen kiinni niiteillä. Se siitä irroitettavuudesta sitten. Mutta aivan sama. Ne on hienot nyt!

Blogin sivupalkissa on kuva tuoleista niiden vanhassa formussa. On ne kyllä näillä valkoisilla päällisillä raikkaammat, vaikka ei tuo Ikean mustapohjainenkaan kangas ollut lainkaan hassumpi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti