lauantai 8. helmikuuta 2014

Välitila

Olemme tässä laiskanpulskeasti pohtineet keittiön välitilaa. Kuulemme joka kerta vierailta hyväntahtoista vinoilua jännittävästä välitilaratkaisustamme. Niin tänäänkin :D

Ei olla ehditty, ei olla jaksettu jne. hyviä tekosyitähän riittää. Kai se suurin asia on kuitenkin ollut tuo, että no-mikä-nyt-olisi-kivoin eikä ihan poskettoman kallis ratkaisu...
Keramiikkalaattoja ei olla jaksettu etsiä (jotenkin määrittelemättömästi blaah), lasi ei oikein innosta (blaah sekin) ja Ikeassa nähdyt välitilan levyt olivat aika hempulan oloisia (ja sitä myöten blaah nekin).


Joten aloin tuumata, että vaneria, laitetaan vanerilla välitila. Lattian rakentamisen vuoksi meillä on vaneria kellarikopissa niin että piisaa. Siihen sitten päälle tuikea kerros Unica super venelakkaa, niin johan pitää vaneri roiskeet ja vedellä lotraukset. Pyöriteltyäni aikani erilaisia maalaus-lakka/ lakka/ sävytetty lakka jne. kombinaatioita, olen nyt aika varma siitä miten teemme homman, siippakin on jo aika pitkälti uuvutettu samaan kantaan.


Pari versiota erilaisista tuuminnoistani hyppäsi silmille ihan vahingossa Divaaniblogien Kotilon blogista. Valkoinen keittiö: Mustalla välitilalla: makea. Kokonaan puun väriseksi jätettynä: makea.
Siis ei tuo musta tausta sinänsä taida vaneria olla, mutta näyttää kyllä miten makea siitä tulisi... Tuo puunvärinen on myös huikean kaunis, mutta aika levottomaksi voi vetää pikku keittokopperomme.

Joten ihan jo tuota pikaa, heti tässä seuraavien tehokuukausien aikana tartun taas toimeen ja rykäisen meille tuon mustan välitilan vanerisena. Näin se menee. Nih. Taputan itseäni hartialle ja toivotan onnea tähän(kin) projektiin. Puuuh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti