maanantai 3. helmikuuta 2014

Kotiutumisprojekti

Kirjoitin tähän jo läjän nillityksiä kiireestä ja motivaationpuutteesta jne. mutta äh. Deletoin ne. Eiköhän se ole selväksi tullut itse kullekin kun kerta viimeksi marraskuussa olen saanut raavittua tänne merkinnän. Jännä miten kovaksi se kynnys postausten kirjoittamiseen muuttuu tietyn pisteen jälkeen. Jotenkin mikään ei ole riittävän päräyttävää. No mä annan itselleni taas kerran anteeksi ja jatkan lokikirjan vääntöä. Jos teistä jotkut tänne vielä joskus eksyy näitä juttuja lukemaan, niin nöyrin kiitokseni, ja maata liippava anteeksipyyntöni mokoman laiskanpulskean blogiemännän vuoksi.


Mutta katsotaas, mitäs meille on tapahtunut sitten marraskuun: on hitusen remontoitu, kuten sintti asian ilmaisee aina siinä vaiheessa kun aletaan jotain kohtaa nykertää kasaan. Ja onhan niitä kasoja ollut. Voi tavaton, että onkin ollut. Aikamoinen marssiväsymys meille kyllä iski marraskuussa kun oltiin kaikkein akuuteimmat muuttoasiat saatu hoidettua. Siinä väsymyksessä meni jouluun asti.

Nyt aletaan taas hiljalleen päästä ylös kuolleista ja ollaan saatu tehtyä aika paljon kaikenlaista.

Nyt tähän väliin kuitenkin peruskuvaa: tässä se nyt on. Uuden kodin olohuone. Tällainen siitä päällisin puolin tuli:

No onpas nyt niin siistiä. (Otin kuvan juuri ennen kuin kaverit tuli illalliselle, siksi) Ruokapöydän lamppu on vähän ongelma... Nyt meillä on vain tuo melkein puolivälissä huonetta töröttävä nk. "yleisvalaisin" joka on ylipäätään aivan väärässä kohdassa. Pöydän päälle sen kuuluisi siirtyä sanon minä, ja listaan taas yhden proggiksen hoidettavaksi.
Itse korjaamani tuoli. Siitä kirjoitan oman jutun. On ne sen ansainneet. Juma.
Piiiiiiitkä ja orpo seinä. Iso taulu, josta lasi on ollut rikki ööö, kaksi vuotta? On vieläkin korjaamatta. Lisäksi se sai toisen täysin kehykset sököinä olevan taulun kaverikseen samaan pakettiin... Oijoi. Proggista riittää.
Hahaaaa! Cliffhanger! Seuraavassa jo tämän alkuvuoden aikana pusaamassani kirjoituksessa kerron mitä tähän tuli...

6 kommenttia:

 1. Hyvää kannattaa odottaa eli mukavaa, että vihdoin saadaan kuvia uudesta kodista. Tykkään kyllä kovasti tuosta vaaleasta lattiasta ja muutenkin persoonallisesta sisustustyylistäsi. Kotoisen oloista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tervetuloa kylään tässä keväällä kun löydettäis joku yhteinen viikonloppu?

   Poista
 2. Eksyimpä hyvinkin juuri oikeaan aikaan! Hienoa on, ( ja kiva et joillakin muillakin on jossain asiassa kestänyt! Nimim. Tänään viimeiset lattialistat) tulipas myös ikävä sinttiä ja teitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta, kyllä meillä tasaseen käydään teidät kaikki läpi täällä ja mitä leikkejä viimeksi leikittiin jne... Mä muuten just sanoin pojille, että mulla on tulossa niin tiukka kevät töiden puolesta, että varmaan suostuttelen sut ottamaan isän ja pojan teille evakkoon joku viikonloppu... ;D

   Poista
 3. Johan nyt toki! Kyllä täällä serkkua jo kaivataan...wilkommen!

  VastaaPoista