keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Spurttailua ennen lomia

tarkoittaa hiljaisuutta blogissa. Näköjään :)
Viime viikonloppu meni täysin ja yötä myöten töissä, mutta ei se mitään! Kyseessä oli kiva ekstraprojekti josta saan asiallisen korvauksen. Hilloa leivän päälle, kesän kunniaksi! Ja taashan sitä hilloa tarvitaan kun korjaus/ostos/tuunauslista mökillä vaan kasvaa ja vähäisissä määrin on päässyt projekteja ylikään ruksailemaan.

Siistiltä näyttää alapihalta yläpihalle katsottuna. Aijai. Silmähän siinä lepää!
Ensi viikonloppuna meinataan tsempata meille patio! Tai ainakin patioprojekti vahvaan alkuun! Toissa viikonloppuna tehtiin mökillä jälleen hirvittävä määrä puutarhatöitä. Nyt pääsin jo sen helkutin alapihankin kimppuun oikein kunnolla. Pistin kolmet hansikkaat päällekkäin ja sain raivattua piikkipensaspöheikön alas. Siippa on toki testannut tämän hansikasviritelmän ystävällisesti minun puolestani, joten turvallisin mielin ja silmät kiiluen kävin taistoon.

Sain suorastaan sadistista tyydytystä kun surauttelin piikkipensaita silppurin läpi katteeksi (se piikkipensas kylläkin laitettiin silputtuna kompostiin, ei oikein tohdi laittaa sellaista tuon pienen ihmisen reviireille) samalla rähinällä meni myös tukku muita pensas ja puunoksaroskia silppurin kautta katteeksi. Loistava tuo silppuri, jälleen kerran täytyy todeta. Onhan siinä toki hommaa rouskutella noita oksia sen läpi, mutta on siinä hommaa niitä lähteä yhteiselle komostialueellekin raahaamaan, semminkin kun olen muistavinani, että sinne ei hirveän mielellään tuollaisia piikkipuskajätteitä saisi tuoda...

Mutta ans olla kun käännät katseesi alapihalle. Hyrrrrrr.... Kuvassa kasvatusprojekti ja kunnostusprojekti. Kasvatusprojekti etenee asiallisesti, kunnostusprojekti ei.
Kas näin! Paljastukset jatkuu. On risua ja maasta kaivettua vesiallasta. On roisissa kunnossa oleva keinu, jonka kuvittelen vielä pelastavani (todennäköisesti se on kyllä puhkiruostunut ja jos niin on, niin ei kai sitten auta...)
Mutta sintti on ihana pikkuapuri jonka punkkitilanne syynätään joka ilta huolella...

1 kommentti:

  1. Oksasilppuri on kyllä yksi puutarhan tärkeimpiä vekottimia. Kummasti sitä haketettavaa pihasta tulee ja yhtä kummasti haketta puutarhaan uppoaa.

    VastaaPoista