keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Asfalttia ja auringonkukkia lämmitti pakkaspäivän

Kävimme vihdosta viimein ystävän ja sinttiemme kanssa katsomassa Hakasalmen huvilalla Asfalttia ja auringonkukkia valokuvanäyttelyn ja se oli kerta kaikkiaan valloittava!

Ostin molemmat näyttelyjulisteet muistoksi ihanasta ja nostalgiaa tihkuvasta näyttelystä. Aion kehystää ne mökin seinälle. Minnepä Helsingin elämänmenoa 1969 - 1979 taltioineen Simo ja Eeva Ristan näyttelyn pari julistekuvaa paremmin sopisivatkaan kuin siirtolapuutarhalle, joka on ollut osa helsinkiläisyyttä 30-luvulta asti?
Oma aivan ehdoton suosikkini oli tämä girl poweria tihkuva irvistelykuva. Aivan mahtava! Voi kun tämäkin olisi ollut saatavissa kunnon julisteena!

Näyttelyn kuvat muuten myydään hyväntekeväisyyshuutokaupassa 28.2.2011. Haluaisin kovasti huutaa jonkun kuvista itselleni, mutta pelkäänpä etten pääse paikan päälle tuolloin huutokauppailtana ja voipi olla, että kuvat menevät yllättävänkin korkeilla huudoilla. Kovasti kuulemma oli jo tehty ennakkotarjouksia, tiesi henkilökunta kertoa. Jokin noissa kuvissa vain vetoaa, jotenkin niin sydämeenkäypää. En ihmettele, että näyttelyn suosio on ollut valtava.

1 kommentti: