tiistai 26. huhtikuuta 2011

Vroom, vroom!


Sintti sai makeimman auton ikinä! Poju täyttää puoli vuotta vappuna ja sai mummulta ja vaarilta puolivuotislahjaksi kunnon kaaran. Äitini oli nähnyt auton Punavuoressa jonkun lelukaupan ikkunassa ja pakkohan se oli sintille ostaa. Mummu-parka oli sitten rontannut hirmupainavaa pellinpalapakettia keskustan läpi aina Stokkan parkkihallille ja kyllä otti kuulemma hauiksen päälle.
Vaari intoutui ajeluttamaan sinttiä heti pitkänä perjantaina ja meno oli vielä vähintäänkin huteran näköistä. Sintti käytännössä röhnötti ratin päällä ja siinä vaiheessa kun pyörien alle jäi myös pikkusiskon koiranpentu, oli sintin mitta täynnä autoilua. No meitä muita tietysti nauratti, mutta sintti taisi olla vähän tuohduksissaan siitä, että vaari ajatti hänet päin koiraa.


Vielä pitää sintin vähän kasvaa pituutta, ei oikein yllä vielä, ei. Mutta kunhan vaan kintut yltää lattiaan niin voin vaan kuvitella mikä pikku tuholainen pojusta pirsseineen kehkeytyy. Skriits, skriits, parketti! Hihhei, alta pois kukkaruukut ja tilpehöörit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti