perjantai 8. huhtikuuta 2011

Etsi kuvasta vauva!

Aamut sintin kanssa on parhautta. Tapanani on nostaa poika omasta sängystänsä meidän sänkyyn niin voidaan yhdessä "mornaantua" eli rauhassa heräillä. Tänä aamuna sintin kanssa leikittiin "missä sintti? Äiti ei nyt yhtään ymmärrä mihin sintti katosi"-leikkiä. Löydätkö sinä sintin?


Tyylitietoinen enoni osti nuo kuvassa näkyvät Marimekon Hetkiä-pussilakanat meille joululahjaksi. Hän oli tuuminut, että nyt kun vietämme paljon päivisin aikaa kotona sintin kanssa, on pussilakanoiden syytä olla tyylikkäät ja muuhun sisustukseen sopivat, jos vaikka ei jaksa joka aamu pedantista sänkyä pedata. Ja näin se on, makuuhuone on noilla lakanoilla kauniin ja levollisen näköinen myös petaamattomana. Olin huomattavan iloinen tuosta kauniista ja käytännöllisestä lahjasta.
Ylipäätään täytyy kyllä kehua meidän läheisten makua, viime jouluna saatiin ihanien Siirtolapuutarha-astioiden lisäksi myös mm. Artekin Kanto-lehtikori ja eilen anoppi toi tullessaan Finlaysonin Arabian myymälästä nappaamansa tummanharmaalla raidoitetun keittiöpyyhkeen.
Miten nuo osaakin noin hyvin? Ilmeisesti meidän tyyli alkaa olla läheisille aika selvää kauraa kun osaavat noin hyvin meitä lahjoa! :)

No siellä se sintti on!
Hyvää viikonloppua ja erityisesti sitä leppoisaa viikonloppua! Me lähdetään nyt sintti-haisulin kanssa vaipanvaihtoon ja sitten käymään postissa... Siitä sitten myöhemmin mitä kivaa postista haettiinkaan...

1 kommentti: