sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Kaappi kuistille

Ostettiin Helanderin huutokaupasta ihana 50-lukulainen liinavaatekaappi mökille. Kaappi kökötti kodin vintillä reippaan kuukauden odottamassa, että tiet sulavat ja päästään autolla mökin oven eteen. Muutenkin tarvitsimme siihen kolmannen aikuisen apuriksi, oikein tuosta sintistä - vaikka riuska mies onkin - ei ole vielä kantopuuhiin. Eilen ystävä tuli auttamaan kaapin kantamisessa ja kaappi pääsi kuistille.


Olen heikkona 50-lukulaisiin liinavaatekaappeihin (ei, en tiedä miksi) ja tämä söpöläinen on nyt ensimmäinen ihanuus jonka olen voinut ostaa. Meillä ei kotona kerta kaikkiaan ole tilaa tällaisille kaapeille (huoh), joten en ole pystynyt perustelemaan edes itselleni (SE on jo huolestuttavaa), että miksi näitä pitäisi hamstrata.
Mutta nyt! Voi onnea ja autuutta, nyt meillä on yksi! Ehkä menen illalla istuskelemaan punkkulasin kanssa kuistille ihan vaan siksi, että voin samalla silitellä tuota hunajanväristä kaunotarta.

Viimeisteltyä kauneutta. Avainta myöten. Kuinkas muutenkaan.
Ensimmäisenä paikkansa löysivät tuosta kaapin päältä kynttilät.
Rottinkikalusteet ovat enoni vanhat ja hän on ne joskus maalannut harmaiksi. Ja hyvin tuo harmaa(n sininen) tänne sopiikin, ehkä vähän kylmä väri, mutta toisaalta sopii hyvin yhteen tuvan sohvan kanssa, jonka puuosat ovat sattumoisin petsattu hyvin samankaltaisella sävyllä.
Olin suunnitellut alunperin, että kaappi olisi ollut toisella puolella kuistia, mutta ei se sopinut siihen. Nyt on vähän ahdasta tuossa nurkassa, mutta toisaalta, kuten siippakin totesi, kuisti näyttää nyt kodikkaammalta kuin aikaisemmin... En ole vielä päättänyt, että mitä rottinkiryhmälle pitäisi tehdä. Se on söpö ryhmä, mutta tosiasia on se, että ei tuossa kuistilla kukaan koskaan istu niitä käyttämässä. Toisaalta tuolit ovat hyvät olla olemassa, koska säännöllisin väliajoin rottinkituolit kiikutetaan joko tupaan tai vaihtoehtoisesti ulkopöydän ympärille lisätuoleiksi. Joten, hmm. Ehkä ne nyt vaan ovat sitten tuossa kunnes keksin jonkun kuningasratkaisun...

Mutta tuoleista ja niiden tulevaisuudesta just nyt viis, kun nyt on emännällä kaappi! Mahtavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti