torstai 29. maaliskuuta 2012

Pääsiäisoksa

Tänään oli tarhalla pääsiäisaskartelua. Aika ihania nää on nää meidän tarhantädit. Jouluna oli jouluaskartelua, tehtiin joulukortteja ja hassuja koristeita tarhan joulukuuseen ja nyt oli pääsiäisaskartelut. Kiva tapa koota vanhemmat ja lapset vapaamuotoisesti yhdessä touhuamaan. Ihan toisella tavalla pääsee juttelemaan muiden vanhempienkin kanssa siinä samalla kun väkerrellään pajunoksiin koristeita kiinni.

Ihana kevätvalo ulkona.

Kummasti luo yhteisöllisyyttä meidän tarharyhmäläisten kesken tällaiset näennäisesti pienet jutut. Ja nyt kun hehkutuksen makuun pääsin, niin voisin vielä kehua meidän tarhantätejä ihan muutenkin: he ovat ihania, hauskoja, hyviä kasvattajia ja lempeitä sylittelijöitä. Upeita naisia, kerta kaikkiaan. Ja kyllä, olen sanonut sen myös heille ääneen ja kiittänyt sydämeni pohjasta hyvästä työstä (myös heidän esimiehensä kuullen). Kuten moni muukin meidän ryhmän vanhemmista! Pitää muistaa ääneen sanoa kun on tyytyväinen! I love tarha!

Ja kas, joulukaktus kukkii. Syynä tälle ilmiölle on vanhempieni täysi joulukaktusten heitteillejättö kuukausien ajan. Vasta nyt olen googletellut, että juu-u, se heitteillejättö ja vedettä riuduttaminen on suorastaan se mitä tuo kukka vaatii kukkiakseen. Tosin vanhempani eivät tainneet mitenkään erityisen tietoisesti näitä riudutella meidän putkiremonttievakon aikaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti