sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Migreeniostoksia

Perjantaina raapaisin kokoon elämäni kolmannen migreenikohtauksen ja lääkitsin itseni käsikauppasärkylääkkeillä sellaiseen tokkuraan, että ei kyllä mikään tuntunut enää missään. Sain jopa päivän ainoan pakollisen menon, lounaspalaverin hoidettua buranapanadolkombinaatiolla, mutta eipä se reissu ihan seuraamuksitta mennyt...

Palaverin jälkeen saatoin työkaverin bussille ja jatkoin itse Kampissa haahuilua suurena tarkoituksena käydä nopeasti hakemassa itselleni uudet sormikkaat (ihan aitoon tarpeeseen) ja heti sen jälkeen suunnata takaisin kotiin potemaan...
Nooooh...
Snapsilasivalikoiman asettelin samalle vadille syntymäpäivälahjaksi saamani orkidean kanssa (joka on hengissä vieläkin, juhuu). Tyhjinä nuo lasit eivät nyt suinkaan meidän "ruokasalin pöytää" korista, vaan istutin niihin rairuohoa.

Menin Anttilaan. Menin Anttilan yläkertaan. Tuli vessahätä. Kävin järkyttymässä Kampin kauppakeskuksen hirveässä kunnossa olevista vessoista. Tulin takaisin Anttilaan. Unohdin, että olen hakemassa sormikkaita. Päättelin, että varmaankin tulin ostamaan sukkahousuja (!) Laahustin kodinosastolle (koska se sijaitsee sukkahousuosaston vieressä). Unohdin, että olin tullut ostamaan sukkahousuja. Ostin 8 kpl Kartion snapsilaseja. Lähdin kotiin.
Romahdin sohvalle ja heräsin siihen, että siippa tulee kotiin. Muistin ostaneeni 8 kappaletta Kartion snapsilaseja. En muista miksi. Alennusta sain 20 %. Alennus varmaan liittyy tähän asiaan jotenkin. Ihmettelimme yhdessä siipan kanssa asiaa ja tuumasimme, että no mutta, eipä tässä mitään, ihmisiksi jotka juo hyvin harvoin snapseja, meillä on nyt varsin vaikuttavat kokoelmat snapsilaseja niin kotona kuin mökillä. Enää tarvitsee hankkia pöytäviinapullo pakkaseen. Snapsilaseista snapsien juominen ei ainakaan enää jää kinnaamaan.
Sillä lailla. Mutta alessa oli. Ja halvaksi tuli! Kippis!

Pieni pala talouspaperia, vettä ja rairuohon siemeniä. Minä olen tänä vuonna hyvissä ajoin liikenteessä pääsiäisruohojen kanssa. Haaaa! Onkohan tää nyt jotain hyvittelyä itselleni siitä, että jouluna meillä oli varsin askeettiset vermeet viriteltynä...?

2 kommenttia:

  1. Ei siis pidä lähteä ostoksille buranabanadol-tuiskeessa. Voi tulla ale-ostoksetkin kalliiksi. Mutta ihan hauskan värisiä snapsilaseja ja ainahan 20 %:n alessa kannattaa käydä.

    VastaaPoista