sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Lumiennätykset...


 ...ovat taitaneet mennä tänä vuonna rikki. Onhan sitä tässä meidän siirtolapuutarhamökkiuran aikana joka talvi ihan reilusti ollut, mutta nyt tuntui, että käveltiin liki kattojen tasalla lumimassojen päällä.
Mutta mökillä oli kaikki hyvin! Tänä vuonna ei ehditty loppujen lopuksi viedä vuodevaatteita ja vilttejä talvisäilöön. Meillä oli niin paljon puuhattavaa putkiremontin ja evakkomuuton kanssa, että jäi mökkiparka ihan kesäkuntoon. Eihän siinä mitään, mutta alkaa kevät vaan sitten aikamoisella pyykki- ja tuuletusshowlla... Tavallisestihan se show hoidetaan talven aikana ja keväällä vain tuodaan puhtaat ja raikkaat tekstiilit mökkiin. Noh. Hyvin se näinkin menee!

Aurinko armas
OOooh! Jalka tulee katosta! Sintti ei meinannut ensin yhtään hiffata, että mistä ihmeestä se isi oikein huhuilee. Siippa tarkisti samalla, ettei vintillä muhi mitään lumiyllätystä, kaikki oli sielläkin kunnossa. Mainiota!
Astetta kovempaa rasvaa...
Joulupallot peilissä, valopallot pikkuisessa kattokruunussa, jonka kynttilät on aurinko taivutellut ihan vinksin vonksin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti