tiistai 21. helmikuuta 2012

Terveisiä Tokiosta!

Ollaan pörrätty täällä nyt alkuviikko ja kivaa on! Sintti tykkää, me tykätään, Tokio tykkää meistä (tai no sintistä se tykkää, kaikki hymyilee sintille, joten tottahan toki se keimailee täysillä takaisin, ihana taapero.)

Sintti sai omat sushinsa leväpandalla! Sinttiä hemmotellaan!


Täällä on ihanaa, tänään paistoi aurinko koko päivän täydeltä terältä, käytiin kivassa leikkipuistossa. Sattui matkan varrelle kun käveltiin "kotoa" Shinjukusta kohti Roppongia. Sintti oli aivan liekeissä siellä puistossa, pääsymaksu oli kolmisen euroa per aikuinen ja sillä hinnalla sai katsoa näitä ilosta villeinä olevia pikkuihmisiä mielin määrin. Ihana paikka! Aurinko lämmitti niin, että jätettiin takit penkille ja kirmailtiin pitkin leikkipuistoa paitasillaan. Ihana päivä! Kaikki on nyt niin ihanaa! Heh. Selvästikin hyvä loma :)
Mutta nyt kylpyyn, hyvää yötä!

ps. unohdin kuvien purkuun tarvittavan piuhan kotiin, en saa muita kuin kännykamerakuvia ladattua, joten aika köyhillä kuvilla mennään tänään...

4 kommenttia:

 1. Hei, täällä on ihana talvi. Aaamulla oli taivas kirjas ja muutama aste pakkasta. Niin se ilma muuttui. Lunta tulee taas. Taidetaan ylittää viime vuotiset mitat.

  VastaaPoista
 2. oi oi, kuulostaa hyvältä!
  kiitos terveisistä,
  kiva kuulla jo nyt kuulumisia!
  toi taaperosushi on magee.
  erinomaista loman jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Apua iski hirveä Tokio-kateus!

  VastaaPoista
 4. Jaana, sinne vaan, mainio kaupunki hengailla lapsen kanssa!

  VastaaPoista