keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Ensilumi

Koko marraskuu meni kohmeessa. Hengissä täällä ollaan, mutta puuhat joista täällä blogissa viitsisi kirjoitella ovat olleet säälittävän vähissä. Arkea ja juhlia on ollut ihanasti, mutta tämä evakkoelämä tylsistyttää luovuuttani näissä kotiprojekteissa. Mitä tehdä evakkokodissa joka ei ole oma ja jossa ei ole edes omia huonekaluja? Aivan. Ei yhtään mitään. Mökillä olemme lämpimän syksyn ansiosta sentään voineet olla, mutta siellä elo on keskittynyt takkatulen edessä löhöilyyn kirjan, tai vaihtoehtoisesti legopalikoiden heilutteluun, nyt kun pihatyötkin saatiin (kerrankin) tehtyä varsin pieteetillä.
En minä valita, voisi sitä ihmisellä hassumminkin asiat olla, mutta kyllä minä niin odotan sitä, että toivon mukaan parin viikon päästä ollaan takaisin kotona! Kyllä koti on ihana asia. Varsinkin tällaiselle kodissa kiehnääjälle kuin minä. Ja kyllä mökki on ihana, ilman mökkiä oltaisiin kyllä varmaan jo seottu tähän syksyyn moneen otteeseen koko pesue. Ah, oma tupa ja oma lupa, niin se vaan on!

Pienet haalarinostot piristää ensilumista nauttimista.
Lumi yllätti mökkeilijät I. Hieman toivomisen varaa noissa käsineissä, mutta toimiihan ne noinkin...
Lumi yllätti mökkeilijät II. Hieman toivomisen varaa noissa lapsen "kumisaappaissa", mutta toimiihan ne noinkin...
Ähhhäää.
Reinot, villasukat, villakerrasto ja verkkarit. Niillä pärjää, kun odotellaan, että takkatuli alkaa lämmittää kunnolla. Pikkupatterit pitää hyvin peruslämmön, mutta kyllä tuo takka on aikas ehdoton tähän aikaan vuodesta.
Ja sitten mä kiipeän ikkunalaudalle...

2 kommenttia:

  1. Vihdoinkin päivitys, olen jo hartaasti odottanut. Paljon ei jutun juurta tarvita ja niin vain ihmiset ilahtuvat. Joudutteko joulunkin olemaan evakossa? Kyllä on tylsää.

    VastaaPoista
  2. :) Hih, kiva, että jaksoit odottaa, marraskuu oli jotenkin ideatonta elämää. Kaihersi ja käänsin ja väänsin, mutta ei, ei vaan tuntunut mikään postaus luonnistuvan, niinpä sitten tuumin, että antaapi marraskuun olla omissa oloissansa kun ei kerta meinaa irrota. Nyt alan taas virota horroksesta, kun kohta, ihan kohta päästään takaisin kotiin!! Siippa oli taas tänään käymässä työmaalla ja kyllä siellä nyt koko ajan tapahtuu, se on hyvä se! Laitan kohta vähän työmaakuvia, on siellä aikamoisen näkööistä vielä!

    VastaaPoista