torstai 29. joulukuuta 2011

Uusi kylpyhuone

Oi aaah! Pikkuhiljaa tuo uusi kylpyhuone alkaa muotoutua! Nyt saatiin kaapit kiinni seinään ja alkuviikosta remppamiehet kävivät tekemässä kaakeleiden viimeistelyjä tuonne ikkunalaudalle. Ensi viikolla saadaan iso peili paikoillensa, samoin lamppu ja sitten alkaakin olla suht koht paikoillaan kaikki kiinteät mööpelit. Peili tulee noita kaappeja vastapäätä pöntön ja lavuaarin yläpuolelle.

Pieni kylpyhuone on huomattavan paljon tilavampi nyt kun ammetta ei enää ole. Siellä mahtuu suorastaan polkkaamaan!

Tervetuloa kylpyhuoneeseen jossa mahtuu seisomaan ilman, että takamus ottaa kiinni pesukoneeseen tai kylpyammeeseen! HURRAA!
Ikean Godmorgon-kaapistot istuvat mainiosti kylppäriin. Sirot kaapit imaisivat ongelmitta kosmetiikan ja pesuaineet ynnä muut perustilpehöörit. Sintin likaiset kestovaipat nököttävät Ikean peltisangossa, joka mahtuu mukavasti puolittain tuohon kaapin alle.
Suihkuverhon tanko on kiinni katossa muuten ikkuna ei mahtuisi aukeamaan. Järjestely on hyvä, mutta nyt täytyy kehittää jotkut varsin pitkät suihkuverhon renkaat, sillä normaalimittainen verho jää parikymmentä senttiä vajaaksi ja vesi roiskuu nyt vähän turhan laajalle. Minulla on vielä vähän mietintämyssyssä, että mistä sitä kekkaisi tarpeeksi pitkät koukut... Täytyy lähteä tutkailemaan jonnekin rautakauppaan erilaisia koukkuja...
Nimikoin oskarinoksan päädyt valkoisella sähköteipillä. Symppikset kirjaimet, ei ole teollista tuotantoa, vähän vinksallaan. Tangoissa roikkuu kuivumassa joululahjaksi saadut Pentikin pyyhkeet sekä H&M Home-malliston pyyhe. Nyt esille taitaa jäädä tuo H&M-pyyhe kavereineen kun mattokin on sitä sarjaa. Voisin muuten hankkia vielä kokomustan maton joka sopii noihin Pentikin pyyhkeisiin.

Pieni apulainen työn touhussa. Joutui siippa vielä vähän avittamaan kyllä kaappien kasaamisessa, vaikka pikku-ukko olikin sitä mieltä, että kyllä tässä pärjätään.

2 kommenttia:

  1. Meillä oli muistaakseni Pääskyllä sama ongelma suihkuverhon kanssa, ja tehtiin pidennykset ketjunpätkistä sinne ylös. Aika industriaali, mutta toimiva ;) Ja ketjuahan löytyy aika monenlaista.

    VastaaPoista
  2. Toi on hyvä idis! Täytyypä tutustua tarjontaan myös "ketjut"-osastolla :D
    Näin myös Stokkan kantiskuvastossa hauskoja nepparilenkkejä, jotka oli tehty suihkuverhokankaasta, sitä vois kanssa miettiä, että saisinko itse pykättyä moiset riittävän pitkinä... Njooo. Ans kattoo, onhan tässä näitä näpertelykohteita taas ihan riittävästi...

    VastaaPoista