sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Hyrskyn myrskyn

NYT on kiire viikko. MUUTTO takaisin kotiin edessä! ISOJA KIRJAIMIA! REMONTTI ON LÄHES VALMIS. Tätä on odotettu, nyt pitäisi vielä koota itsestään energiaa siivota ja puunata joka ikinen nurkka kotona, pyyhkiä seinät ja katot. Jynssätä lattiaa alvariinsa ja muistaa nyt viimeinkin viedä matot ja olohuoneen verhot pesulaan (makaavat kotona erittäin pölyisissä jätesäkeissä).
Kävimme tänään siipan ja sintin kanssa aloittamassa urakkaa muutaman tunnin verran. Saatiin keittiö pestyä ja purettua muutamia laatikoita! Siitä se alkaa, hurraaa! Duunin määrä tulee olemaan karmea, kämppä on vieläkin kesken aika monestakin kohtaa, mutta pääasiassa ihan hyvässä jamassa ollaan!

Huominen maanantai on varmaan aika mehut vievä sillä herään kukkokiekuu aikaan töihin ja hoidan akuuteimmat työasiat pois jaloista. Sitten huhkitaan sintin tarhapäivän ajan kuin heikkopäiset raksalla ja sintin nukkumaanmenon jälkeen jatkan töiden tekoa. Eiköhän sillä samalla setillä mennä sitten myös tiistai ja keskiviikko...
Mutta hei, aivan sama vaikka töitä piisaa nyt joka suunnassa. Me päästään kotiin! Annan itselleni anteeksi jopa kännykamerakuvien kamalan laadun ihan vaan siitä ilosta, että katsokaa: välitilan laatat ja hana!!! AH! :)
Pistorasia keskellä seinää ei ollut ihan suunniteltu juttu, mutta koska siinä oli reikä loisteputkivalaisinta varten jyrsitty, niin pitihän siihen reikään jotain laittaa. Kuolleen ruumiini yli sitä loisteputkea. Eipä tuo pistorasiakaan mikään kaunistus ole, mutta ainakin hyödyllinen...
Sintti toohottaa. Ensin kaveria vähän otti pannuun tulla tyhjään asuntoon hengaamaan vanhempien kanssa, mutta sitten kun se tajusi, että esteetöntä tepsuttelubaanaa on vaikka ja kuinka, tömisteli herra pitkin asuntoa hyvät tovit.
Tästä kuvasta näkee sen, että ihan valmista ei vielä ole... Jostain käsittämättömästä syystä uudet sähkövedot on jyrsästy tuosta alanurkasta ja eteisen puolella kotelointi kiertää todella esteettisesti (eli ei) koko eteisen yhden seinän ympäri... Näin. Eteisen syvennyksessä on naulakko jonka alla on ollut patteri, kuten kuvasta huomaa, ei ole enää. Vielä pitäisi remppamiesten tuokin siistiä ja irrottaa nuo ylimääräiset putket.


3 kommenttia:

 1. Nuo spotit keittiön yläkaappien alapuolella on kyllä fiini ratkaisu. Jos joskus saan keittiörempan, valitsisin saman ratkaisun. Tai mahdollisesti led-valolistaa, joka ei ole listaa laisinkaan. Valaisevaa, mutta huomaamatonta.
  Taitaa olla teidän paras joululahjanne päästä takaisin omaan kotiin! Muiden nurkissa on aina muiden nurkissa, mikään ei voita kotioloja.

  VastaaPoista
 2. Ihanaa joulua omaan kotiin! Ei haittaa vaikkei ihan kaikki kunnossa vielä silloin, jos niin päättää. :)

  VastaaPoista
 3. Joo, kyllä tässä on urheilujuhlan tuntua! Ihanaa!!! Huomenna on vielä täysi rähinä päällä ja muuttolaatikot kulkee, mutta kyllä tässä jo valo pilkahtelee! :)
  Nuo jaappien valot ovat tosiaan hyvännäköiset, olen samaa mieltä. Silloin neljä-viisi vuotta sitten kun hankimme tämän keittiön tuollaiset kunnolla upotetut ja piuhat piilossa olevat spotit loistivat vielä poissaolollaan kaikkien muiden edullisten keittiöfirmojen mallistoissa. Meidän kyökki on Kvikin ja voin kyllä suositella. Laatu kohdillaan esteettisyydestä tinkimättä!

  VastaaPoista