torstai 15. joulukuuta 2011

Pakettitehdas on avattu

Väänsin eilen illalla Greyn anatomiaa katsellessani ja glögiä seimaillessa ensimmäiset lahjapaketit valmiiksi. Oli kyllä materiaalit todella niukassa. Löysin evakkokotiin ostettuna vain palasen punaista lahjapaperia ja mattavalkoista nauhaa. Siinäpä ne. Ei muuta kuin niistä sitten värkkäämään.
Leikkelin koristekuvioita tavallisesta valkoisesta paperista ja hyödynsin lahjapaperirullan ruskean paksumman "tuubiosankin" paketteihin. Mielestäni noista paketeista tuli varsin somia noilla vähillä varusteilla.
Tänään hikoilin Sellossa sintin kanssa ja metsästin lisää lahjapaperia ja naruja ynnä muuta. Mutta voi, lopulta löysin vähän lahjapaperia jota etsinkin (samaa kuin kuvissa, mutta vihreänä, sinisenä ja hopeisena), mutta tuollaista mattapintaista lahjanarua en vielä onnistunut lisää löytämään (en missään värissä!), joten täytyy mennä jonnekin muualle ostoksille. Mitä tahansa pukkipaperia en kotiin kanna. Yh.
Leikkasin lahjapaperia suiroksi niin sain muunkin väristä nauhaa laitettua kuin vain tuota ainoata valkoista. Masuvauvalle serkkulaan löysin aivan ihania pikkuruisia juttuja, ei väliä kumpi tapaus sieltä pyörähtää aikanansa, herkulliselta se pikkuotus tulee noissa näyttämään... Ai jai!
Tää oli aika kiva. Leikkasin vain paperista pylpyröitä ja teippasin kiinni. Aika hauskan näköinen. Mun mielestä ;)

4 kommenttia:

  1. Kivoja ja ajattomia paketointi-ideoita; materiaalia saattaa löytyä yhden sun toisen kotoa eikä tarvitse lähteä kauppoihin pyörimään.

    VastaaPoista
  2. Joo, noi matat yksiväriset paperit on aivan loistavia, vuoden ympäri ;)
    Nyt vaan pitäis niitä nauhoja löytää lisää... enpä uskonut, että lahjanauhoista muodostuisi keskeinen pakkaamista hidastava ongelma...

    VastaaPoista