tiistai 3. toukokuuta 2011

Kyllä isi osaa

Meidän taloudessa oli maanantaina vahdinvaihto. Minä lähdin töihin ihmettelemään pc:n käyttöä kotoisan mäkkiperiodin jälkeen ja siippa jäi sintin kanssa kotiin.
Maanantaina kun tulin töistä kotiin, oli siipalla itse tehdyt lihapullat valmiina ja spagetit porisemassa. Olivat kuulemma myös kävelleet pitkää reittiä pitkin (eli Vanhankaupunginlahden ympäri) mökille.
Tänään kun tulin töistä tarmonpesäsiippa oli juuri ripustamassa hiljattain ostamaani Myy-lamppua keittiön kattoon.

Hento viherrys. Vielä on hyvät näkymät merelle ja ensimmäiset veneilijätkin on jo jokin aika sitten bongattu, mutta kohta puiden lehdet peittävät osan meidän "merinäköalasta".

Siinä siipan tarmokkuutta vielä ihmetellessäni hän oli jo vaihtamassa liesituulettimen lamppuja, fiksaamassa kaukosäätimiin uusia pattereita ja kohentelemassa pyykkejä telineessä.

Oh! Kyllä meidän isi totta vieköön osaa!
Ei, että olisin hetkeäkään epäillyt siipan kykyjä hoitaa sinttiä ja taloutta, mutta ihan tällaista tarmokkuutta en osannut odottaa. Jumankekka, tulee tuosta touhuamisesta ihan mieleen ne omat ensimmäiset päivät kun oli vatsavauvan kanssa jäänyt äitiyslomalle... Voi energian määrää! Tosin olenhan minäkin aikamoinen touhuaja ollut koko kotona olon ajan, että ei sen puoleen. Hulluus on näköjään tarttuvaa sorttia. Kohta siippa varmaan jo päivittää tätä blogiakin...

2 kommenttia:

  1. Todella hieno valaisin, josta en ole aiemmin kuullutkaan. Ja voisiko sille olla sopivampaa nimeä - ei voisi.

    VastaaPoista
  2. Sanoppa muuta! Tuo lamppu on ollut himoittujen asioiden listalla toooooodella kauan, joten oli jo aikakin repäistä ja hankkia söpöläinen meillekin! :)

    VastaaPoista