lauantai 14. toukokuuta 2011

Kivet on pop!

Saatiin naapurilta vähän ylijäämäkiviä ja yhdessä meidän omien alapihan kivien kanssa saatiin vesihanan ympärille tehtyä tuollainen kivirinki joka on noin 30 cm syvä ja imaisee vähän paremmin vedet kuin edellinen ratkaisu, sinänsä hyvännäköinen ratkaisu kylläkin, eli liuskekivillä ympäröity vesihana. Ne liuskekivet lähinnä vain roiskuttivat vedet säärille.
Kuten tässä viime päivinä on ollut tapana, niin minä vähän juttelen ja ääneen ajattelen, että jossain vaiheessa vois tällaista ja tällaista tehdä, ja sitten kun tulen töistä mökille, niin siippa onkin jo homman hoitanut! Mikäs siinä! Ja kivaahan se on tietystu ollut ulkona touhuta kun koko viime viikon oli niin upeat ilmatkin!

Tästä kivien uudelleen sijoittelustakin kerkisin vähän siipalle ääneen mietiskelemään ja hahmottelemaan asiaa ja kun tulin perjantaina töistä mökille niin siippahan oli jo reippaana miehenä kivityöt tehnyt.

Hanojen puupölkyt alkaa olla aika huonossa kunnossa. Täytyy nekin varmaan uusia jossain vaiheessa. Mutta eipä tuossa mitään kriisiä ole, joten kaik ajallaan...

Tämä on todella kätevää. Oma duunari tekemässä työt. Tässähän voi itse keskittyä kunnon Huvila & Huussi-tyyliin vain suunnittelemaan, vahtimaan päältä ja asettelemaan sitten vain koristetyynyt ja tuoksukynttilät paikoilleen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti