sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Meillä on lattia!


Lattia! Meillä on lattia! Täneen oli tiukkaa vääntöä raksalla kuuden ihmisen voimin. Itse hengasin sintin kanssa koko päivän, käytiin raksalla vain huoltotoimissa ja ruokkimassa ihmismassoja.
Lattian lisäksi apujoukot myös maalasivat patterivälejä, pikkueteistä ynnä muuta hyödyllistä, tuli nekin hoidettua, huikeaa! Kiitoskiitoskiitos! <3

Vielä on toki tosi paljon töitä edessä, kuten keittiön asennus (onneksi oltiin fiksuja ja otettiin asennuksella...), sähkötyöt, putkityöt, listojen asennus, olohuoneen katonrajan viimeistely, kylpyhuoneen katon panelointi, erinäisiä viimeistelyjä karmeissa ja ovissa. Ovien sahaaminen uuteen lattiaan sopiviksi, makuuhuoneen kaapistojen ostaminen, hakeminen ja kokoaminen (grrr...) jnejne... Ei työ tekevältä lopu...

MUTTA lattia on nyt kokonaisuudessaan ainakin kertaalleen maalattu, osittain jopa vahaukset ovat valmiita! Tämä koko lattiatyö oli erittäin kriittistä saada valmiiksi viimeistään juuri tänään. Jos olisimme tästä lattian teon aikataulusta joutuneen radikaalisti joustamaan, olisi koko korttipakka levinnyt aivan katastrofiksi, mutta ei, mepä pistettiin apujoukkojen kanssa haisemaan ihan urakalla ja suoriuduttiin työstä kunnialla!
JEEEEE!!!

Pyöräily se se on nuorenmiehen lempparijuttui. Tässä ollaan tänään uuden kodin vieressä, alakoulun pihalla. Sintin tulevan koulun pihalla. Sillä välin kun muut raatoi, me hyörittiin ulkona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti