lauantai 11. helmikuuta 2012

Lomalomaloma!

Enää viikko ja päästään hiihtolomalle Tokioon! Tuskin maltan nahoissani pysyä! Menemme Tokioon nyt toista kertaa. Sintille reissu näin pitkälle on ensimmäinen ja eka on myös kerta Tokiossa. Viime kesänä käytiin Lontoossa ja toki ollaan autolla reissattu pitkiäkin etappeja kotosuomessa, mutta sitä ei minusta oikein lasketa matkustamiseksi.
Hiphurraa! Tokio! Loma! Irtiotto arjesta! Just eilen uutisissa taivastelttiin kuinka Tokio hukkuu lumeen tänä talvena, emme siis oletakaan pääsevämme lunta karkuun ;) Kiva nähdä paikka myös talvella, viimeksi oltiin heinäkuun helteillä ko. kaupungin vilinässä.
Fiilistelymielessä kaivelin viime kesäisiä Lontoon kuvia esiin. Kiva katsoa kuinka sintti on kasvanut sitten näiden kuvien...

Sintin matkakupla pääsee taas reissuun. Tuo Samsoniten matkasänky, jota olen kyllä aikaisemminkin hehkutellut, on ollut aivan loistava. Painaa vajaa kolme kiloa ja mahtuu kepoisesti sellaiseen normikokoiseen matkalaukkuun, vieden laukun tilasta noin kolmanneksen. Sintti on nukkunut kuplassaan aivan pikkuvauvasta lähtien niin mökillä, mummuloissa kuin missä ikinä nyt ollaankaan reissattu. Lontoossa hotellin siivooja petasi joka päivä myös sintin kuplaan uudet lakanat ja asetteli vielä pupunkin sievästi paikoilleen.
Pieni herrasmies nauttii Lontoossa puistotunnelmista.
Sintti nokosilla lentokoneessa. Saas nähdä miten nyt käy lentojen kanssa. Lontooseen lennettäessä matka oli toki paljon lyhyempi, mutta hyvin meni. Sintillä oli tuo oma makuupussinsa lattialla minun jälkojeni välissä ja siellä se nukkui tyytyväisenä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti