sunnuntai 12. helmikuuta 2012

3 litraa massaa

meni niin, että hujahti. Vakio remontointi/viilaus/väkertelykohde on tuo sintin nurkkaus meidän makkarissa. Se on jotenkin musta AINA kesken, vaikka siihen on uhrattu aivan tolkuttomasti työaikaa vuosien saatossa. Nyt se oli taas saanut vähän osumaa, tällä kertaa putkirempan myötä (yhteinen seinä kylppärin kanssa jota oli aika vauhdikkaasti kuitenkin lekalla murjottu purkuvaiheessa).
Innostuin korjaamaan nurkkauksen seiniä ihan kunnolla, me ollaan vähän laiskasti jaksettu korjata niitä kohtia jotka ei oikeasti näy mihinkään. Kolot näkyy vain jos menee nurkkaukseen seisomaan, mitä ei koskaan tapahdu koska siinä on sintin sänky. No mua on tietysti häirinnyt vaikka kuinka kauan tällainen valheellinen meininki ja tänään raivattiin sintin nurkka tyhjäksi ja lotrasin koko 3 litran purkillisen täyttömassaa noihin koloihin. AH! Se teki hyvää! Nyt saa mössöt kuivua vuorokauden verran, sitten kevyt hionta ja reippaasti maalia päälle. Siitä tulee niin hieno. Taas. Kunnes keksin jonkun uuden ongelman siinä nurkassa...
Tää räkänokka puuronaama meinas, että hauskaa täyttömassaa vois vaikka syödä. Me ei oltu samaa mieltä. Tyhmät aikuiset.
Pakkelointi hyvässä vauhdissa. Hyvin näkee mihin on massaa laitettu... Tuo nurkkaus on ollut aina siksi hieman ongelmallinen, että se on suht pieni, sen lattia on muuta makuuhuonetta pikkaisen korkeammalla ja kantavat rakenteet rajaavat sitä myös katosta päin. Ihme sopukka, jota olemme sitten pyrkineet hyödyntämään parhain päin. Ja todella hyötykäytössähän se on ollutkin sintin nukkumanurkkauksena.
Niin. Koloja. Ei mitään söpöjä pikkuisia naulan reikiä, vaan ihan kunnon aukkoja seinässä.

Seuraavaksi siirryn eteisen kaapin kimppuun, josta tännekin laitoin kuvia taannoin. Olen jo päättänyt miten hyödynnän kaapin tilat, mutta nyt ennen reissua ei ole rahaa ostaa mitään. Täytyy vähän himmailla näissä hankinnoissa. Teen siis vain pohjatyöt valmiiksi. Maalaan koko kaapin tänään. Onpahan sitten sekin tehty. Ugh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti