perjantai 21. joulukuuta 2012

Pakettitalkoot

Meillä on erinäinen määrä joulukoristeita ja paketointivälineistöä hävinnyt mystisesti johonkin selvästikin pohjattomaan kaappiin. En millään viitsinyt ostaa koko repertuaaria uusiksi, koska tiedän, että ne pullahtavat jostain kivenkolosta esiin aivan välittömästi pyhien jälkeen... Joten tänä vuonna mennään supersimppeleillä paketeilla. Ei sen puoleen, minusta ne ovat kauniit. Ja ei sen puoleen, että nämä nyt simppeliydessään mitenkään itseasiassa eroaisivat edellisvuoden paketeista... Eh.4 kommenttia:

 1. Mistä noin kuniin värisiä lahjapapereita? Näyttää tukevaltakin. Päätin, etten enää ikinä (?) osta mitään tavan joulupaperia, kun taas kerran huomasin, että ne repeää niin inhotavan helposti. Päädyin voimapaperiin. Se on kaunistakin. Mutta nuo sinun värikkäätkin ovat kyllä sellaiset, mitä mieluilisin :O)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Jos oikein muistan, niin taisi olla ihan Suomalaisesta kirjakaupasta tai vastaavasta paikasta... Mä tykkään kanssa voimapaperista ihan hirveästi, nämä paperit muistaakseni tarttuivat matkaan siksi kun en siinä hädässä mistään kaupasta voimapaperia löytänyt...
   Ja just jetsulleen näin, tavalliset joulupaperit on karmean heikkoja, rypistyvät ja repeilevät ennen kuin lahjaa edes saanut paketoitua... Paheksun moista ;)

   Poista
 2. Kauniita paketteja, joten ihan hyvä, ettet lähtenyt Tiimari-ostoksille.

  VastaaPoista