sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Sesonkikoristeet

Lähes ensitöiksemme torstaina siivosimme joulupallot pois peilistä roikkumasta ja askartelimme pääsiäiskoristeet tilalle. Aina voi olla vähän kornit koristeet mökillä. Meillä on sulkainstallaatio joka heiluu alapuolella olevan patterin tuottaman lämpimän ilmavirran mukana. Ja takan päällä on vihreä (kyllä, vihreä) porsliinikana ja sillä kavereina vihreä ja keltainen porsliinimuna. Ai että. Aivan oli pakko ostaa kun Tiimarissa poikkesin ruokakauppareissulla. Huvittavinta on, että nuo koristeet sopivat tänne kuin suklaamuna virpojan koriin!

Sulkainstallaatio peilissä. Juma miten hieno! Ja missään tapauksessa en kotona tällaisia esille laittaisi. Jännä.
Loput sulkanauhasta pääsi hyllyjen reunoja kiertämään. Siis aivan mahtavat sulkanauhat. Siippa oli kyllä ensin vähän pettynyt kun kerää purkaessa kävi ilmi, että ei ne olleetkaan sellaisena sulkapuuhkana...
Meinasin leikellä ruohosipuliruukusta feikkipääsiäisruohon perjantain ruokapöytään, mutta ei tuo meidän minipöytä enää imaissut mitään ekstrakoristeita.
 
ps. lapsikin sen osaa. Saatiin kuin saatiinkin rairuohot tarhalta. Olivat istuttaneet hauskoihin (Whiskas?) kissanmuonapurkkeihin rairuohot. Mainio idea ja juuri passelin kokoinen! Pahoittelen kiireessä otetun kuvan laatua. Kohdennus on jossain ihan muualla kuin lapsen aikaansaannoksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti