maanantai 9. huhtikuuta 2012

Pinnasänky isolle pojalle

Vähän jälkijättöisesti ostettiin sintille pinnis mökille. Syy miksi ostimme nimenomaan pinnasängyn on yksinkertainen: isompaa sänkyä pikkuriikkiseen makuuhuoneeseemme ei mahdu. Jo lisäsiiven rakennusvaiheessa eri osaset mitattiin jämptisti niin, että minitilaan mahtui meidän sänky, sintin sänky ja oma vessa. Se oli senttipeliä.


Jossain vaiheessa tässä tänä vuonna muotoilemme tuon pinnasängyn pinnasohvaksi, pituuden puolesta nimittäin tuo 120 cm menee vielä pitkään. Ajatuksenamme on siis ihan yksinkertaisesti sahata pinnoja pois toiselta pitkältä sivulta niin saadaan pinnis muutettua ison pojan sängyksi. Sitten kun sintti ei enää tuohon sänkyyn pituuden puolesta mahdu, meidän täytyy kehitellä uudet ratkaisut. Mutta, oh, siihenhän on vielä aikaa (sanoo hän ja sormet napsahtaa ja on kulunut pari vuotta ja tilanne on päällä...)

Sintti näyttää hyvin sen kuinka pienestä tilasta tosiaan on kysymys. Hyyyyvin pienestä tilasta...
Ikkuna on ihan ehdoton. Ilman ikkunaa tuo makuusoppi olisi kyllä melkoinen bunkkeri.

2 kommenttia:

  1. Lähetän sinulle Hyvän mielen haasteen eli

    Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä vaikka sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa ja jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää.

    Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen).

    VastaaPoista
  2. Oih! Kiitos! Täytyypä paneutua tähän!

    VastaaPoista