sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Viikonlopun löysäilyt

Sairasteluputki on hetkeksi laitettu tauolle ja viikonloppuna ollaan rauhassa möllötelty koko perhe. Kenenkään nenä ei ole valunut tai kurkku röhissyt. Mahtavaa!
Ollaan touhuttu kaikkea mukavaa ja toki tietysti käyty hulluilla päivillä... Oli se kyllä taas. Kyllä sitä ihminen miettii, että onkohan sitä ihan terve. Siellä me vahinkovankkureiden kanssa jyristeltiin ihmisten kantapäille ja saatiin itse osumaan muiden kyynärpäistä ja kaiken hässäkän ja vaivan seurauksena saatiin ostettua puhdistusainekapseleita siipan partakoneeseen! Kyllä oli halapaa. Ja kyllä maar kannatti.
Hahhah. No ei me tänään oltu yhtään sen kulturellimpiä, vaan suunnattiin Ikeaan hakemaan kaapinoviin vauvaesteitä (mitähän ne olisivat oikealta nimeltään... ne sellaiset klipsut joita ruuvataan kaapin oveen, ettei natiainen saa sitä auki...?)
Sain myös sintille kauan himoitsemiani pehmovihanneksia! ylisöpöjä! Kun vaan saan sen leikkimökin tuonne alapihalle, niin täytyy hankkia Ikeasta myös kaikki ihanat minikokoiset kattilat ja pannut ja astiat... Oih. (Ja kaipaava huokaus.)

Järjesteltiin pehmovihannekset sintin omiin puurokuppeihin ja sitten syötiin. Oikein kunnolla rouskuteltiin, pikkuherra kaikilla neljällä hampaallansa, minä vähemmän konkreettisemmin.

Jos tässä nyt alkaa oikein kunnolla tätä leikkimökkiunelmaa mehustella, niin itse mökkihän on tietysti jo valittu. Se on selvä. Eikä tässä nyt mitä tahansa kippoa pystyyn pistetä, vaan kunnollisen kokoinen tupa kuisteineen päivineen. Ukkokulta vielä vähän äkistelee tämän minun suunnitelmani kanssa, kun tämä himoitsemani mökki maksaa tuplat normimökkiin verrattuna, mutta aukoton perusteluni on se, että tämä versio on riittävän iso myös vierasmajaksi tai lasten yöpymispaikaksi. Mikä voisi olla jännenpää kuin nukkua OMASSA mökissä mökillä? Niinpä. Elisiismusthave. Nähtäväksi jää vain se, että minä vuonna päästään mökki-investoinneissa tähän tuikitarpeelliseen leikkimökkiin asti... (Lisää tähän kohtaan uusi kaipaava huokaus).

Siippa keitteli maustevettä luumumehuun sekoitettavaksi. Omaa luumuglögiä! Koko tupa tuoksuu aivan mahtavalta kun vedessä on kiehutettu kanelitankoja, inkivääriklönttejä, kardemummaa ja neilikkaa... Mmmm.
Kärpässuoja pääsi hommiin sisälle. On taas se aika vuodesta kun banaanikärpäset on raivostuttavan riehakkaina. Meillä on sokeriliemiansoja viriteltynä siellä täällä, joten ehkä niistä kohta päästään eroon..
Tänä viikonloppuna ollaan saatu tankata voimia tulevaa viikkoa varten, se tuntuu mukavalta. Tottahan tässä ollaan kotosalla köllötelty aika paljon viime aikoina, mutta ihan rentoiluksi tuota sairastelua ja siitä syntyvää velttoutta ei voi laskea. Pikemminkin se on minua kiristänyt, työt seisoo kun siipan kanssa vuoropäivinä ollaan lapsen kanssa kotona ja tuo yksi pikku omenaposkihan ei malttanut paikoillaan pysyä (vaikka se kuume tietysti nopeammin paranisi, kun malttaisi sintti vähän levätä...). Itse siinä sivussa sitten vaan nappaa buranaa huiviin ja nasolinia nenään, että pysyy pikkupotilaan perässä.

2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla, että flunssanne hellittänyt! :)
    Kaunista syksyn jatkoa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Kyllä on mukavaa olla välillä terveinä! Vaan oltiinhan tähän toki varauduttu, että eka tarhasyksy voipi olla aika rankkaa sairastelua. Toivotaan, että pysytään nyt hetki tolpillamme :)

    VastaaPoista