sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Kotikodissa kaikki hyvin!

Käytiin matkalla koti kolmoseen (kotikoti on koti ykkönen, mökki on koti kakkonen ja evakkokoti on koti kolmonen) koti ykkösen kautta. Eh, selkeätä? Eli kävimme katsomassa mitä putkiremontille kuuluu ja hyväähän sille kuului!
Ensimmäinen viikko töitä on nyt takana ja erittäin siistiä jälkeä siellä on tehty. Olivat jo saaneet kokonaan purettua vanhan kylpyhuoneen pois. Lattiat ja seinät on hyvin suojattu, samoin keittiön kaapistot on muovitettu. So far, sooooooo gooood!
Tuumattiin, että käydään joka sunnuntai katsomassa mitä uutta viikon aikana on tapahtunut. Sunnuntai on hyvä päivä käydä, ei häiritä työmiehiä ja pahin pöly yms. on kerinnyt viikonlopun aikana laskeutua.

Makuuhuoneen ja olohuoneen oviaukkoihin on laitettu kunnon muovitukset.
Kas, siinä oli pönttö!
Kylpyhuone tuntui nyt jotenkin hurjan pieneltä. Ilman mitään kalusteita mittasuhteita on vaikea hahmottaa, niin myös vessassa. Tyhjyys ei lisää tilaa, se vähentää sitä... Sen takia kai tyhjiä asuntoja on niin vaikea saada kaupaksi. Ostajaehdokkaat eivät pysty hahmottamaan tilaa ja sitä mitä sinne mahtuu... Tuumailen siis minä, täysi amatööri näissä asioissa...
Eteisessä. Oikealla keittiö ja sen jälkeen makuuhuone. Olohuone vastapäätä makkaria. Siinäpä tuo meidän rakas pieni valtakunta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti