lauantai 20. elokuuta 2011

Oho, ai niin mä unohdin!

Ollut vähän kiireitä tässä. Mökki parka on saanut olla oman onnensa nojassa reippaasti yli viikon ja kun sitten viimein siellä kävimme, nauliutui katseeni kuistin ikkunalaudalle. Juu-u. Siellä oli sitten suuren puutarhurin viljelykset aivan naapistuneina. Taitaa ne kaikki hengissä olla, mutta todella nippanappa. Aivan totaalinen unohdus oli kyllä ruukkujen kastelun suhteen käynyt!
Kyllä mä huomaan, että alkaa vähän kiristämään tämän syksyn aikataulut, putkiremonttimuuttokin on edessä parin viikon päästä eikä me olla tehty asian eteen yhtään mitään. Uuuh, pitäis vissiin lähteä banaanilaatikkojahtiin...

Pikkasen isot kurahousut kun piti hissata ne leukaan asti, mutta oikein hyvät ne on! Rukkan peruskurapöksyt löytyi Fidasta 4,5 eurolla. Tuolla hinnalla sopii kyllä kontata ihan missä vaan. Vähän kuvan ottamisen jälkeen löytyi ihana pieni vesilätäkkö jonka jälkeen paita ja kengät olivatkin aivan litimärät...

Eilen oli ystävän luona mahtavat rapujuhlat, sintti oli yökylässä mummuvaarilassa ja äsken tultiin vauvauinnin kautta kotosalle koko perhe. Taidan kölliä sinttisen kanssa vaan kotosalla rauhaksiin tämän illan. Siippa lähtee kuvaamaan häitä ja tulee vasta puoliltä öin takaisin, en taida jaksaa lähteä mökille nyt. Huomenna on siirtolapuutarhalla elomarkkinat ja sieltä voi ostaa oman puutarhan hunajaa! Pakko mennä hakemaan ainakin sitä ja katselemaan mitä kaikkia herkkuja ihmiset ovat tuoneet myyntiin. Omista viljelyksistämme ei oikein myyntiin asti riitä. Kesäkurpitsoja on kolme ja porkkanat ovat sormenpään kokoisia! Mahtava sato! :) Omenoita ei tänä vuonna tule meidän puihin nimeksikään, mutta luumuja on taas aivan ihanan paljon!

Suuret porkkanat. Äiti käski keväällä harventaa rivistöjä. No en harventanut. Ihan just näitä babyporkkanoitahan me haettiin... Heh.
Luumuja on oksat notkollaan! Ihanaa! Saavat vielä vähän aikaa kypsyä niin päästään poimimaan!
Mutta mitä ihmettä on tapahtunut meidän toiselle päärynäpuulle??? Se on aivan kammottavan näköinen ja lähes tuommoinen mustunut. Joku kasvitauti kenties? Omituista, mitä ikinä lie, pysykööt piru vie poissa viereisestä luumupuusta!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti