keskiviikko 3. elokuuta 2011

Iso ilo, onnenpotku!

Saatiin sintille tarhapaikka kodin vierestä. Hurrrrrraaaaa! Viimeiseen asti ollaan saatu jännittää kuinka tarhapaikan sijainnin kanssa käy, mutta onnekkaastipa kerrankin kävi! Olen niin iloinen etten meinaa nahoissani pysyä! Sintti ja siippa ovat vielä kuukauden verran kotosalla ja sitten alkaa päiväkoti ja siippakin joutuu taas 4 kuukauden kotoilun jälkeen palaamaan toimistoarkeen.
Tuo päiväkoti on aika vekkuli juttu. Mainitsin äidilleni, että haimme ykkösvaihtoehtona Kotikallion päiväkotiin ja hän kertoi olleensa itse lapsena samassa päiväkodissa! Eipä ollut aikaisemmin tullut puheeksi! Vielä myöhemmin kävi ilmi, että myös äidin isä on ollut samassa päiväkodissa. Että jopas! Kyllä on meidän suku koetellut näitä huudeja!
Olen niin iloinen, niin iloinen!
Töissäkin oli hyvä päivä, pari inspiroivaa keskustelua kollegoiden kanssa ja oh, kuinka taas tuntuu, että maailma on auki!

2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla miten teillä lähtee arki rullaamaan kun poika menee päiväkotiin. Meillä tehtiin vaikea päätös että mies on vielä vuoden kotona pojan kanssa - eletään sitten tosi tiukasti rahallisesti ja toivotaan että pärjätään vähällä. Itsehän menin töihin jo kun poika oli 5 kk... se kotona oleminen ei vaan sopinut mun pääkopalle. En kyllä tiedä sopiiko työntekeminenkään :D

    VastaaPoista
  2. Mä olin kanssa kotona tuon ekan puolivuotta ja nyt siippa on sen 4kk. Mä olen kanssa ollut ihan mahdottoman tyytyväinen tähän ratkaisuun joka sovittiin jo raskausaikana. Musta on aivan ihanaa se, että sintti ei tee mitään eroa meidän kahden välille. Helpottaa elämää suunnattomasti kun kumpikin kelpaa nukuttamisiin jnejne. Tekee hyvää myös parisuhteelle kun molemmat ovat oikeasti vastuussa arjen pyörimisestä.
    Kiva kuulla, että teillä mies jää kotiin vielä, musta on tosi rohkaisevaa yleisen asenneilmapiirin kannalta se, että hiljalleen alkaa ympäriltään kuulla näitä, että perheessä on yhdessä sovittu, että mies jää kotiin hoitovapaalle. Iso peukku tälle!

    VastaaPoista