sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Viidakon valtiaat


Kyllä. Mökkipiha oli juurikin niin hurjan näköinen kuin kuvitella saattaa. Villiä meininkiä! Kamalaa ja ihanaa, pihapolku on vesisateen myötä laonneiden kesäkukkien vallassa ja ruusuaidat raapivat poskia kun tulee portista sisään. Koko viikonloppu aika pitkälti kuitenkin vain nautiskeltiin leppoisasta oleilusta sukulaisten kanssa. Teki hyvää, oli todella kiva viikonloppu vaikka ei tehty käytännössä mitään! Siipan sisko tuli perheineen Helsinkiin mökkeilemään :)

Minä se kuvittelin, että kukat kauniisti kasvaisivat suoraan ja somasti, mutta jaa...
Pelargoniat. Ihan itse siemenestä kasvattanut, pussillinen siemeniä maksoi kutakuinkin yhtä paljon kuin 3 täysikasvuista kukkakaupoissa. Nämä rääpäleet eivät taida vielä tänä kesänä varsinaisesti kukkia, heh. Täytyy varmaankin yrittää talvehdittaa joitakin kasveja...
Pioniaika tuli ja meni. Apila-aika on koko kesän.
Ilmat oli viikonloppuna ihan kohtalaiset, joten laitettiin lapsille vettä klassiseen puhallettavaan altaaseen ja siellä ne, enemmän tai vähemmän aktiivisesti, lilluivat pitkin viikonloppua. Sintti osoittautui varsinaiseksi hylkeeksi (nyt kun varpaiden alla oli muovia inhan hiekan sijaan. Pikkukäppänä on selvästi tullut mummoonsa "kolkyt astetta ja kaakelipohja niin sitten uin".)

Kesä <3

2 kommenttia:

  1. Minullakin on kaksi itse siemenestä kasvatettua pelaguuta ja jännityksellä odotan, millaiset kukat niihin tulee. Jos tulee. Ja missä saan ne talvetettua?

    VastaaPoista
  2. Sanos muuta. Nuo minun kukat on niin pikkuisia, että tokkopa ne tänä kesänä ennättävät venähtää "aikuisiksi"... Ja tuo talvehdittaminen. Huhhei. Se onkin sitten vähän kinkkisempi savotta selvitettäväksi...

    VastaaPoista