maanantai 23. heinäkuuta 2012

Pieni kaunotar

Yöpöytä on valmis! Jessus, että olen ylpeä siitä! Sain eilen lakattua pöydän pariin otteeseen ja nyt se on jo omalla paikallaan tuvassa. Siirsin vielä samanhenkisen peilin yöpöydän yläpuolelle. Sopivat yhteen kuin olisivat tehty olemaan tuolla lailla. Kaunottaret. Harmi, että tämä meidän tupa on niin pieni, että eivät oikein pääse nauttimaan ilmavasta olotilasta, vaan keinutuoli on siinä aivan yöpöydän ja peilin vieressä... ja keinutuolin vieressä on kaapit... ja kaappien vieressä halkokori... jnejne...

Kaunokainen saa nyt rauhassa kuivua muutaman viikon. Pintakuiva se toki on, mutta lopullinen kuivuminen ja lakan kovettuminen kestää viikkoja. Mitään roipetta ei siis sovi tuolle tasolle vielä laittaa, jää ikävät jäljet pehmeään lakkaan...
Linssilude. Linssiluteet.
Lähikuva kaunottaresta. Vielä lähempää jos tarkastelee niin huomaa, että ei se ihan täydellinen ole, mutta rinta rottingilla kuitenkin olen sitä mieltä, että erittäin hyvä. Lähtökohta on nähtävissä täällä.

Lakkasin yöpöydän kahteen kertaan puolikiiltävällä Unica Super venelakalla. Samaisella lakalla on vedetty meillä lisäsiiven lautalattia. Lakkasin sen nimenomaan tarkoituksella tuolla Unica Superilla koska muistin, että se ei ole täysin läpinäkyvää, vaan se hieman taittaa kellertävään. Koska kyseessä oli 50-lukulainen yöpöytä sen kuuluukin taittaa kellertävään. Valinta oli erittäin onnistunut. Yöpöytä on nyt hyvin lähelle samaa sävyä aikalaisensa (ja maalilla tuhoamattoman) liinavaatekaapin ja peilin puuosien kanssa. Hyvä hyvä! Ai, että kuinka olen tyytyväinen!

8 kommenttia:

 1. Pöydästä tuli tosiaan kaunis. Minulle kelpaisi ykkösasuntoonkin.

  VastaaPoista
 2. Sanos muuta! Mä kyllä siirrän tän sitten sintin huoneeseen kun joskus sellainen saadaan :) Niin paljon mäkin tästä tykkään!

  VastaaPoista
 3. Kaunis on ja tapetti mitä mahtavin!

  VastaaPoista
 4. Moi!

  Minulla on erikoinen ongelma: seuraamieni blogien listalla on blogi nimeltään Pientä kivaa ja jostain syystä blogisi artikkeleita ilmestyy tuo toisen blogin nimekkeen alla listalle - artikkelin otsikko linkki tuo myös siis tänne. Todella hämmentävää.

  VastaaPoista
 5. Nafisan, kieltämättä aika erikoinen ongelma, huomasin sen nyt myös itse... Alun perin blogini nimi oli pientä kivaa ja vaihdoin sen tähän nimeen kuullessani, että kyseisellä nimellä oli jo blogi... Mutta tästä on siis aikaa yli vuosi, lähemmäksi kahta. Mistähän nyt tuulee, onkohan bloggerissa tehty joku vinha päivitys... Ja miten ihmeessä tuollaisen ongelman saa korjattua? Onpahan outoa!

  VastaaPoista
 6. Ooh, kaunis pikkupöytä. Kaunis on myös blogisi, tulen toistekin!

  VastaaPoista