sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Panic room

Meillä on valtava komero eteisessä suoraan kylpyhuonetta vastapäätä. Se on aidosti aika iso (asunnon kokoon nähden), sen huomaa nyt kun sähkövetojen takia kaappi on pitänyt tyhjentää ja pitää tyhjänä viime päiviin asti. Yleensä komero on ollut aivan tupaten täynnä tavaraa ja vieläpä erittäin epätehokkaassa käytössä (ylläri). Nyt on siis oivallinen tilaisuus ottaa kaappi haltuun ja tehdä siitä kunnollinen.

Pistimme äsken kaksi klaffituolia komeroon ja menimme koko perhe istumaan kaappiin. Ei muuta kuin ovet kiinni ja ideoimaan:
 • Panic room -jos ei ollut paniikkia ennen kaappiin menoa niin nyt on. Tämä olisi tälläinen suomalaistettu versio alkuperäisestä panic room-ajatuksesta niin käyttötarkoitukseltaan kuin kooltaankin.
 • erittäin pieni vierashuone (ei kumoa panic roomia)
 • mietiskelytila (ei edelleenkään kumoa panic roomia)
 • family room (mahduttiin hyvin, kun sintti oli sylissä ja kuten edellä, ei kumoa edellä mainittuja)
 • sintille huone (hmmm)
 • kodinhoitohuone (no tylsää on)
Pojat komerossa. Meitä nauratti joten myös sinttiä nauratti. Kätevää on. Uusi huone.

No kodinhoito"huone" siitä tehdään. Katsotaan mitä kaikkea sinne keksin. Tila on hyvin korkea eikä kaapin ovet ylety suinkaan ylös asti. Tämä asettaa siis haasteita kaapin ylätilojen käytölle. Mietintä alkakoon! Uskomatonta on se, että meillä ei ole paniikkia (tirsk) saada kaappia käyttöön, muuton yhteydessä heitimme niin paljon tavaraa kiertoon ja roskaa roskiin, että tällä hetkellä melkein kaikki tavarat mahtuvat (sullottuina kylläkin) nyt käytössä oleviin kaappeihin.
Nyt täytyy maltilla tätä komeroasiaa tuumailla ja mittailla. Haluan oikeasti sen nyt todella hyvään hyötykäyttöön.

Kaaos ja vieläpä erittäin epätehokkaassa käytössä. Tämä oli pitkään tilanne aina vähän vaihtelevilla tavararöykkiöillä toki. Silloin kun ostimme asunnon komero oli pari ekaa vuotta aina täynnä remonttitarvikkeita (se OLI kätevää silloin...) Nyt siellä sitten lusi sintin rattaista aina joku osa ja ties mitä tilpehööriä. Tämä komeron alennustilasta kertova kuva on otettu vajaa vuosi sitten.

5 kommenttia:

 1. Järkevästi suunniteltuna tuosta kaapista saa vaikka mitä. Sintille oma huone -> tulevaisuudessa sintti voisi sanoa tulleensa ulos kaapista. Konkreettisesti.

  VastaaPoista
 2. tai leikkinurkka , automatto sinne ja autoleikki tai kotileikki paikka , pikku hella jne...
  tai vaatekomero sintin kaikille ihanuus vaatteille <3 <3 <3

  VastaaPoista
 3. Oih, se ois ihana! Tai pieni kerrostalo, vähän niin kuin leikkimökki... Hittolainen kun tarvitaan tuo tylsimys kodinhoitotila. Olisko vähän upea tehdä leikkimökki komeroon!!

  VastaaPoista