maanantai 23. tammikuuta 2012

Hopeaa!


Pidettiin pienet vaalivalvojaiset ja jännitettiin yhdessä kaverien kanssa, että kuinka tässä käy. Suorastaan pompin sohvalla kun ennakkoäänet tulivat, herramunjee kuinka jännittävä se tilanne oli! Aivan intopinkeenä oltiin koko porukka ja kun tulos oli selvillä ja lukkoon lyöty ja kansalle kuulutettu, päätettiin vielä poksauttaa kuoharipullo Pekan kunniaksi. Näillä meidän alueilla Haavisto nappasi yli puolet vaalipäivän äänistä.


Vaalien kunniaksi kaivoin esille hopeiset ruokailuvälineet. Tuli sellainen tunne jo päivällä, että nyt täytyy laittaa pöytä koreaksi, jospa vaikka... ;)

Mutta olipa vaan hopeat tummuneet. Pitäisi oikeasti useammin vaan käyttää niitä, pysyisivät kiiltävinä. Ja muutenkin, mitä niitä nyt hautomaan kaapissakaan... Vähän aikaa ihmettelin, että millä ihmeellä minä nyt taion tummuneet ruokailuvälineet asiallisen näköisiksi, mutta sitten siippa keksi, että Universal Stone voisi olla ratkaisu. Ja totta maar, niin oli, eipä tarvinnut hinkata yhtään! Pyöräytin mössöllä haarukat läpi ja kirkasta tuli! Tässäpä oivallinen puhdistusaine kaikille kotitalouksille jotka tuskailevat jatkuvan hopeiden kiillottelun kanssa (tirsk)!

Ihmemössö joka pelastaa aina. Maksamaton mainos :)

2 kommenttia:

  1. Täytyypä heti kokeilla Universal Stonea tummuneisiin hopeisiin, se onkin yksi niistä harvoista kohteista, johon en ole vielä älynnyt sitä kokeilla. Täydellinen, täydellinen aine! Hienosti kiiltävät haarukat :)

    VastaaPoista
  2. Sanos muuta, hehkutuksen arvoista ainetta tuokin! Mulla on ollut tässä oikein mössöhehkutukset kehissä. Ensin puhdistusaine ja sitten remppa-aine ;D

    VastaaPoista