maanantai 27. kesäkuuta 2011

Union Jack-kalsarit. Osta.

Matkaopas on ollut viime aikoina sohvan vakiovarusteena. Se on jo aika kalutun näköinen. Eikä vähiten sen takia, että sintin mielestä matkaoppaat ovat kuin luotuja puruleluiksi.
Löysin siipan aloittaman muistilistan. Siinä oli sintille mukaan otettavien tavaroiden joukossa myös muistiinpano tulevista ostoksista. Oletan, että siippa meinaa Union Jack kalsarit ihan itselleen. Tai ehkä ostetaan koko perhe sellaiset. Jää nähtäväksi. 
Huomenna suuntaamme kohti Lontoota. Sintin ensimmäiselle ulkomaanreissulle on etukäteen suunniteltu monta erilaista museokäyntiä, eväsretkeilyä Hyde Parkissa ja tietysti visiitti maailman suurimpaan lelukauppaan. Pikkumies täyttää reissussa 8 kuukautta.
Aikataulut täytyy tietysti sovittaa niin, että innokas pieni seisoskelija saa aina tarpeen vaatiessa ottaa kontaktia Lontoon maaperään. Hyvä puoli tuossa sintin seisoskelussa on se, että tyyppi nukkuu parit pitkät päikkärit ja yhtäjaksoiset yöunetkin ovat taas palautuneet 12 tuntiin. Seisominen on niin kovin raskasta työtä. Huono puoli tuossa sintin seisoskelussa on se, että seistä pitää saada ja jatkuvasti ja kunnon unilla virtaa tietysti riittää. Hyvä niin, tokikin.

Nyt pitää miettiä tarkkaan. Otetaanko legopalikoita mukaan kuinka monta? Ehdottomasti täytyy ottaa mukaan unipupu ja aamukaveri kenguru. Mutta legojen määrä, tavaton, ainakin joku tasaluku, että muistetaan sitten kaivaa hotellihuoneen sängyn alta kaikki mukaan kotimatkalle...

2 kommenttia:

  1. Näissä kuvissa on upeat värit. En erityisemmin suosi oranssia, mutta tuon harmaan tyynyn kanssa se sopii oivallisesti. Myös lasten leluissa on hienot värit. Pitäisikö painua kellariin kaivamaan duploja esiin, ihan vain kuvituksen vuoksi. Tosin pikkuveljeni 9-vuotias Siiri oli viikon kesähoidossa ja barbien lisäksi tuli rakenneltua legokaupunkia. Sopii hyvin aikuiseenkin makuun ja kaikki heittäytyminen on sallittua...

    VastaaPoista
  2. Joo, oranssi on aika vaativa väri, mutta olen siihen nyt tuollaisena suht pienenä eränä tykästynyt. Se sopii tosiaan meidän olkkariin tosi hyvin. Kaverina petrolinsinistä ja tummanharmaata. Toimii!
    Legot on mahtavia! Äiti meinaa kaivaa kanssa esiin meidän vanhat duplot, jotta sintti voi sitten aina mummovaarilassa leikkiä niillä. Ei meinaa antaa niitä meille kotiin lainkaan vaan pitää siellä. Vähän kiristyksen makua ;D

    VastaaPoista