sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Hyppy kevääseen

Sintti lähdössä reissuun. Kone kohti Hongkongia lähti puolen yön jälkeen, joten syystäkin jännitettiin kuinka siinä vaiheessa jo tavattoman monta tuntia pidempään kuin normaalisti valvonut sintti rauhoittuu koneessa. Mutta rauhoittuihan se, meidän reipas matkamies. Selässä sintillä on AIVAN LOISTAVA reppu joka on varustettu valjailla. Nerokas reppu joka oli hintansa väärtti reissussa.

Sometaukoni on taas lusittu. Oli vähän sellainen olo tuossa talvella, että nyt en kyllä vaan jaksa kirjoittaa mihinkään mitään (myös facebook on ollut varsin hiljaisena). Huomaan aina suht säännöllisin väliajoin tarvitsevani näitä breikkejä... Kun hetken on hiljaa, niin johan taas huomaa kuinka paljon alkaakin asiaa kertyä kerrottavaksi ja merkintöjä kaipaavaksi!

Kudoin sintille villatakin hieman ennen reissua, siitä tuli aivan tajuttoman söpö, vaikka itse sanonkin. Sintti oli varsin coolin näköinen villatakissaan, pillifarkuissa, uusissa kevätkengissä ja pöllörepussaan.

Terveiset Hongkongista! Olimme koko perhe ja sintin kummitäti viettämässä pääsiäisen siellä. Mahtava paikka ja erityisesti ruoka oli se, mitä huomaan oikein haaveillen kaipailevani. Uhmis-sintin kanssa käytiin joka ilta ravintolassa syömässä, milloin Michelin-tähti paikassa, milloin Michelin oppaassa muuten rankatussa ja hyvin meni! Ipad mukana ja lapselle samoja ruokia kuin meille aikuisillekin, niin johan sujui! Myös lennot meni erittäin mallikkaasti ja sintti veteli kumpaankin suuntaan 6 tunnin unet putkeen. En voisi olla ylpeämpi meidän 2,5 vuotiaasta, hänen reippaudestaan ja joustavuudestaan reissussa.

Pingu! Pingu! Tämä oli hitti, joka piti oikein toisenkin kerran käydä katsomassa yhdessä kauppakeskuksessa.
 Pääsiäisloma vielä viimeisteltiin olemalla viikonloppu mökillä suurin piirtein heti, kun vaan koneesta ulos selvittiin. (No rehellisyyden nimissä, kyllä me pistettiin pyykkiä pesuun, purettiin matkalaukut ja otettiin päiväunet, ennen kuin alettiin pakkaamaan kamoja mökille...)

4 kommenttia:

 1. Komean villatakin olet sintille kutonut. Ja Frans on kyllä syötävän herkullinen pakkaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NO on! Se oli niin liikkiksen reipas matkalainen, että oon tässä oikein pörhistellyt :)

   Poista
 2. Mulla on ollutkin ikävä sua. Good to have you back! :) Hyvää kevättä!

  VastaaPoista