keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Joulumieltä etsimässä

Tämä kolahti ja aika kovaa. Viime aikoina on niin paljon puhuttu erilaisten ihmisten ahdingosta ja kinasteltu syrjäytymisestä ihan televisiota myöten, että kirkon joulupuukampanja tuntuu aivan ihanan virkistävältä täsmähoidolta koko ankeuteen.
Haastan teidät kaikki jotka jutustelujani jaksatte lueskella, mukaan kamppikseen jossa toteutetaan vähävaraisten perheiden lapsien joululahjatoiveita.
Lisätietoa kampanjasta löytyy esimerkiksi Kirkko ja kaupunki-lehden nettisivuilta.


Perusidea hankkeessa on se, että seurakunnat ovat keränneet oman alueensa vähävaraisten perheiden lasten joululahjatoiveita, joita jokainen meistä voi käydä oman lompakon paksuuden rajoissa toteuttamassa. Meidän seurakunnassa lahjatoiveiden hintamaksimi on 30 euroa. Ja pelkästään siinä meidän alueen joulupuussa roikkuu 80 lapsen toive...

Sunnuntaina menemme siis tien toiselle puolelle kirkolle ja käymme poimimassa joulukuusesta lahjatoiveen, käymme kaupassa ostoksilla, paketoimme lelun kauniisti ja toimitamme paketin kirkolle.

Joulumieltä ystävät, joulumieltä.

4 kommenttia:

 1. Ihana asia♥ Tuo on sitä välittämistä♥

  VastaaPoista
 2. Niin minustakin, innostuin ihan tosi paljon kun luin tuosta kampanjasta! Malmilla taisi olla 350 lahjatoivetta kuusessa! 350! Se on hirveä määrä, mietti sitä miten päin tahansa.
  Ei me maailmaa voida pelastaa tällä lahjatoiminnalla, mutta ei tää pahemmaksikaan sitä tee...

  VastaaPoista
 3. Kipaise hakemassa Jouluhaaste blogistani!

  VastaaPoista