tiistai 8. toukokuuta 2012

Kivipolkuhan se sieltä muodostuu!

Viikonloppuna saatiin tehtyä pätkä uutta polkua. Ei ihan pieni juttu sitten kun sitä alkaa väkertää. Kaikki jotka ovat joskus perustaneet liuskekivipolkua voinevat tämän allekirjoittaa. Mutta komea siitä tuli! Laskeskelin, että kymmenkunta keskikokoista laattaa lisää niin saadaan polku jatkettua koko mökin aurinkoseinustaa pitkin aina vessan ovelle asti. Viereen vielä terassi ja yhtä lailla jo aloitettu kukkapenkki myös jatkumaan loppuosankin seinästä, niin johan on somaa! Meillä oli aika kivasti noita liuskekivilaattoja pihalla omasta takaa kohdissa joissa ne olivat ihan turhia, joten saimme tuon hienon polun tehtyä suodatinkankaan ja parin hiekkakottikärryllisen hinnalla. Liuskekivet ovat kamalan hintaisia, joten olen erittäin tyytyväinen tähän oman pihan kivikierrätykseen.

Sunnuntaina kotiin tullessamme jo raskaat sadepisarat löivät maahan. Me hihkuimme. Ai että se tekee hyvää paitsi puutarhalle myös uudelle kivipolulle, asettuu hiekka vähän ja painuu sateesta...

Pikkuapulainen oli taas touhukkaana. Suurinpiirtein tuosta kohdasta missä kuvassa näkyy kastelukannu, tulee alkamaan terassilaudoitus. Samoin tuohon grillin kohdalle tulee laudoitusta. Siinä on ajatuksena se, että ulkoportaita laajennetaan ja kellarinluukkua vähän korjaillaan ja sitä myöten saataisiin tuo mökin etuovikin paraatikuntoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti