tiistai 12. heinäkuuta 2011

Sadepäivän puhdetyöt

Toin vintiltä tänne mökille yhden maton. Siippa tykkäsi, että matot eivät ole lainkaan tarpeellisia täällä ja onkin ihan oikeassa, lattia on kiva ilman mattojakin. Minä vain olen kaivannut tuohon sohvan tykö vähän lämpöä. Istun milloin mistäkin syystä lattialla sohvaan nojaten ja silloin vetoisa puulattia tuntuu hieman ikävältä.  Kompromissina sain maton lattialle nyt siten, että se on levitetty kokonaan sohvan alle jolloin siitä jää sopiva kaistale myös siihen sohvan eteen. Se on kiva noin, ei liian dominoiva, mutta silti tuo sen lämmön mitä hain. Ja visuaalisesti se rajaa kivasti "olohuonenurkkauksen" omaksi alueekseen.

Koko perhe on yksiä tohvelisankareita. Etualalla Reinot. Kokoa 20. Odottavat viilempiä ilmoja.

Mallailin myös kuistille vintiltä tuomiani hyllykköjä, ne esittelen vähän myöhemmin, niitä täytyi vähän nikkaroida sopivamman kokoisiksi. Se osa onkin saatu jo tänään valmiiksi. Siippa sahaili ja ruuvaili sateen vähän tauotessa. Yritän saada huomenissa ommeltua hyllyköiden eteen vielä "suojaverhot" samaan tapaan kuin miten olen laittanut tuohon meidän keittiönurkkaukseen. Hyllyköt ovat vaan niin rumat kun niissä on oikein perus mökkieteiskamaa täytteenä. Tiedättehän, hyttyssavuja, kengänpohjallisia, työhanskoja, erinäisiä epämääräisiä muttereita, jnejnejne. Niin, ei mitenkään esteettisiä siis. Joten verho eteen.

Malli esittelee mökin keittiönurkkausta ja käteviä suojaverhoja. Elfa-ritilähyllyjen kanssa malli joutui vähän liriin, eivät noilla nakkisormilla auenneetkaan. Onpas vaan vekkulit.
Malli esittelee lapsena maalaamaani tuolia. Toin senkin vintiltä tänne mökille. Ei siitä ole edes kauaa kun se on vintille viety. Taisi itseasiassa olla siinä vaiheessa kun sintin omaa nurkkausta tehtiin, eikä tuo hassu pieni tuoli enää oikein sopinut mihinkään. Mutta tänne mökille se taas sopii. Pikkutuoli on kulkenut matkassani sieltä jostain ala-aste ajoilta asti. Jotkut asiat pysyy <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti